Bekijk de persoonlijke lening rente eerst!

Wanneer je meer financiƫle ruimte wilt, dan kan je een lening afsluiten. Vergeet niet dat je bij een persoonlijke lening rente moet betalen! Op dit moment staat de rente behoorlijk laag. Maar liefst 3,5% boven het leenbedrag dien je extra te betalen. Vroeger stond de rente een stuk hoger, maar dat is voor nu verleden tijd.

Het gemak met een persoonlijke lening

Je bent druk bezig om een verbouwing in huis te realiseren. De kosten hiervoor zijn berekend en daaruit blijkt dat je een bedrag tekort komt. Hiervoor is het mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. De rente verschilt per periode, maar op dit moment betaal je nooit te veel!

Laat dus een berekening door een specialist doen. Zij weten immers als geen ander waarop gelet moet worden. Een BKR controle zal overigens altijd moeten gebeuren. Hieruit zal blijken hoe dat jouw geschiedenis is met betalen. Komt hieruit dat jij je niet altijd hebt gehouden aan deze plicht? Dan is de kans zeer aanwezig dat je niet in aanmerking komt voor een lening.

Vaak wordt iemand genoemd die een negatieve registratie heeft bij het BKR een wanbetaler genoemd. Als jij je voor een bepaalde periode houdt aan het op tijd betalen van de rekeningen, dan zal deze registratie verdwijnen. Bij een hypotheek codering zal het vijf jaar blijven staan.

Back to top