Telegraaf abonnementen, de mogelijkheden

Kies je voor een van de Telegraaf abonnementen dan blijf je op de hoogte van de meest actuele zaken, maar ook andere interessante niet perse actuele artikelen vind je hier. Een krant om van A tot en met Z uit te pluizen. Online kun je eenvoudig een abonnement afsluiten. Je hebt keuze welk abonnement dat gaat worden: elke dag een krant, de krant digitaal ontvangen, alleen de zaterdagkrant. Bekijk de opties op de website. Twijfel je nog? Koop een losse zaterdagkrant en oordeel dan, zeker weten dat je er veel en langdurig leesgenot door hebt ervaren. Kies voor een gezinskrant, waarin ieder gezinslid artikelen vindt die hem of haar interesseren.

Keuze Telegraaf abonnementen

Wat zo prettig is bij de Telegraaf, je hebt er zelf de keuze uit Telegraaf abonnementen. Elke dag een krant, dat hoeft niet perse, maar je leest hem wel graag op zaterdag, een heerlijk dik en uitgebreid exemplaar met veel extra’s. Je kunt daar je abonnement op aanpassen.19

Je kiest alleen voor de zaterdagkrant bijvoorbeeld. Vind je het prettiger om de krant digitaal te lezen, bij de Telegraaf heb je die optie. Nu zal het niet moeilijk meer zijn om voor deze krant een abonnement af te sluiten dat aansluit bij je wensen. Ga online, maak je keuze en jij geniet op de dagen die jij wilt van jouw krant.

Back to top